Maak een adres Hotmail.fr

Maak een adres Hotmail.fr

Een e-mailadres

Windows Live Hotmail is een eenvoudige manier om een ​​gratis e-mail adres te krijgen, overal toegankelijk. Hotmail heeft het voordeel dat het gratis, snelle zelden mislukt en heeft interessante functies, zoals een bewezen anti-spam systeem, een robuuste antivirus en anti-phishing features om te voorkomen dat bedrogen. Daarnaast is er een Windows Live ID nodig om Skype, Xbox Live of online service aangeboden door Microsoft (.NET Passport Network) te gebruiken.

onze video

Bekijk de video tutorial:

Hotmail.fr End, Begin van Outlook.com

Op 19 februari 2013 kondigde Microsoft de inzet van de nieuwe interface van Hotmail.com. Deze functie is geïmplementeerd voor alle gebruikers in de zomer van 2013. Voor Frankrijk, werd ingezet in de maand februari 2013. Je Hotmail-account te bereiken met Outlook.com geworden. U kunt ervoor kiezen om een ​​adres outllok.fr @, @ outlook.com, live.fr en Hotmail.fr creëren. Om een ​​nieuw account op de Microsoft Mail-service maakt, kunt u al verwezen naar dit artikel:
Maak een Outlook Live-adres op Outlook.com

Maak een adres Hotmail.fr

Maak een e-mailadres

Om een ​​hotmail-account (@ hotmail.fr) te maken, gewoon een .NET Passport-account door het maken van registratie via dit adres

Maak een adres Hotmail.fr

Abonneren op Hotmail

Persoonlijke informatie wordt vervolgens gevraagd door de koerier online Microsoft. Alle velden moeten noodzakelijkerwijs worden gevuld met echte gegevens over u om optimaal te waarborgen van de vertrouwelijkheid van informatie met betrekking tot uw privacy.

Door nadelen, als u het wachtwoord of rekening te houden met het verlies van controle vergeten, deze informatie kan nuttig zijn om het te halen zijn. Zorg moet worden genomen om informatie op te slaan "kunstmatig" aangegeven tijdens de registratie.

identificatie

Zodra het adres is gemaakt, logt u in met het gebruik en het bijbehorende wachtwoord!

Kies een goed wachtwoord

Om uw wachtwoord aan te maken (en de mogelijke "geheime vraag" geassocieerd), Het lijkt relatief verstandig om een ​​paar eenvoudige richtlijnen te volgen om een ​​sterk wachtwoord te kiezen.
Maak een adres Hotmail.frDownload dit artikel (PDF)
Originele artikel gepubliceerd door jak58. Vertaald door Jeff. Dit document met als titel " Maak een adres Hotmail.fr »uitKioskea (Www.commentcamarche.net)wordt onder de Creative Commons-licentie beschikbaar gesteld.U kunt kopiëren, wijzigen kopieën van deze pagina, onder de voorwaarden die de vergunning gestelde voorwaarden,als deze nota blijkt duidelijk.Download dit artikel (PDF