bewijs van huisvesting – Sample Letter

bewijs van huisvesting - Sample Letter

Het bewijs van de accommodatie is een brief geschreven om te rechtvaardigen dat u hosten in uw huis van een vriend, een kind, een ouder ... wonen in uw huis. Om u te helpen schrijven, kunt u de volgende gratis model te gebruiken.

definitie

De hosting verklaring is een document vaak nodig in de praktijk. Het kan immers toestaan ​​dat een gastheer van persoon tot veel administratieve stappen uit te voeren (bij het openen van een bankrekening, grijskaart toepassing of verlenging van een identiteitskaart bijvoorbeeld) en, indien geval, beweren hun rechten, in het bijzonder wanneer het bewijs van het adres van hem zal worden geclaimd.
Weet dat het hosten van een groot kind kan ook in aanmerking komen voor een fiscaal voordeel.

Het bewijs van de accommodatie in de vorm van een eenvoudige brief op gewoon papier waarin de auteur verklaart dat een persoon verblijft in zijn huis. Het moet de datum en handtekening toe te voegen.

In de administratieve praktijk, bewijs van huisvesting kan ook worden "accommodatie certificate" of "accommodatie verklaring" genoemd. Deze benamingen hebben betrekking op een enkel type document.

Voor al uw rechten en voordelen,
Blijf op de hoogte met gratis droit-finances.net Letter

onze video

Het advies van Eric Roig, oprichter en directeur van droit-finances.net

bewijs

De persoon die het schrijven van het certificaat van accommodatie moet hechten aan zijn brief een bewijs van adres in zijn naam (waterrekening, gas of elektriciteit, huur ontvangst, belasting mededelingen ...). Ook is het vaak nodig om een ​​fotokopie van zijn identiteitskaart moet worden gehecht aan het certificaat.

voorbeeld


Naam Naam afzender
Nee Straat
PO Box Stad

Voornaam ontvanger
Nee Straat
PO Box StadBetreft: certificaat van de accommodatie van Mr./Ms (vermeld voor- en achternaam van de persoon ondergebracht)

I, (e) (onder andere naam, achternaam) geboren (e) op (datum) te (plaats), wonende te (insert-adres), bevestig hierbij dat (te geven of meneer, mevrouw, juffrouw en achternaam, te noemen), geboren (e) op (datum) te (plaats), verblijft momenteel in mijn huis.

Gedaan te (plaats) op (datum)
handtekeningbewijs van huisvesting - Sample Letter hosting attest model te downloaden (.doc formaat).Zie ook

  • Hebt u recht op de premie bedrijf?
  • Kinderbijslag 2017: bedrag en voorwaarden
  • De Puma vervangt de CMU
  • Bedrag van werkloosheidsuitkeringen
  • Paspoort: vernieuwing en de eerste vraag
  • Gray Card Application Online

bewijs van huisvesting - Sample LetterDownload dit artikel (PDF)
Geplaatst door ericRg. Dit document met als titel "Hosting Certification - Voorbeeldbrief» uit Rechts-Finance (Droit-finances.commentcamarche.net) is auteursrechtelijk beschermd.Elke reproductie of gehele of gedeeltelijke weergave van deze site op welke wijze dan ook zonder de uitdrukkelijke toestemming is interdite.charger dit artikel (PDF