Prime activiteit: de simulator CAF

Prime activiteit: de simulator CAF

De hoeveelheid van het luxesegment complex te berekenen. Het is bedoeld voor mensen ouder dan 18 jaar die loondienst werkt en verdient minder dan € 1.500 netto per maand. Maar de premie hoeveelheid activiteit varieert per gezinssituatie en middelen van de begunstigde.

online Simulation

Gezien de complexiteit van de schalen, beter gebruik maken van de simulator CAF om te achterhalen of u recht hebt op de premium business en om het bedrag te berekenen.

De simulator CAF geeft een schatting van de premie, kan het uiteindelijke bedrag enigszins afwijken na de definitieve studie van het bestand. Deze online dienst daarom slechts indicatief, maar geeft een ruw idee van het bedrag dat u kunt verdienen.

informatie

Zodra vertoonden de simulator, moet u:

  • aangeven of u in Frankrijk woont;
  • vermelding van uw postcode en geboortedatum;
  • aangeven of u eigenaar bent van uw huis of gehuisvest gratis;
  • te noemen, voor de afgelopen drie maanden, het bedrag:
    • je huursubsidie,
    • gezinsbijslagen,
    • beroepsinkomen.

bedrag

Een geschat bedrag wordt onmiddellijk gecommuniceerd met een samenvatting van de verstrekte gegevens. Als u de RSA niet al ontvangen, dan kunt u uw contactgegevens en e-mail adres achter te laten, zodat de Caf contacten die u toe te passen voor uw online business premie.

onze video

Het advies van Eric Roig, oprichter en directeur van droit-finances.net

Prime activiteit: de simulator CAFDownload dit artikel (PDF)
Geplaatst door ericRg. Dit document getiteld "Bonus activiteit: de simulator CAF» uit Rechts-Finance (Droit-finances.commentcamarche.net) is auteursrechtelijk beschermd.Elke reproductie of gehele of gedeeltelijke weergave van deze site op welke wijze dan ook zonder de uitdrukkelijke toestemming is interdite.charger dit artikel (PDF