Met behulp van WeTransfer?

Met behulp van WeTransfer?WeTransfer is een online dienst die u toelaat om vrij te sturen naar 2 GB aan gegevens naar ontvangers van uw keuze.
Zeer praktisch, kunt u uw bestanden delen gedurende een beperkte periode van 2 weken (de gratis versie).Beschrijving

Het gebruik van deze online dienst is heel eenvoudig, ga je rechtstreeks naar de site, gaat u de file (s) te selecteren voor het verzenden, de geadresseerde of e-mailadres (s) in te voeren, dan klikt u op "overdracht".
Uw ontvangers zullen een e-mailbericht ontvangen van WeTransfer, en zij zullen 2 weken de tijd om de inhoud die u ze heeft ingediend downloaden.

Dit is een snelle, eenvoudige en efficiënte, en boven FREE om grote bestanden te sturen naar je vrienden.

Hoe kan ik een bestand te verzenden?

Afspraak om te beginnen op WeTransfer site om te beginnen om het te gebruiken: https://www.wetransfer.com/.
We moeten in de eerste plaats akkoord met de voorwaarden en het gebruik van cookies die op de startpagina, klikt u op "ik accepteer" :

Met behulp van WeTransfer?

Dan kunt u uw computer zoeken naar het bestand dat u wilt verzenden door te klikken op "+ bestanden toevoegen" :

Met behulp van WeTransfer?

U zult direct in uw browser, en je hoeft alleen maar om het juiste bestand te selecteren en klik vervolgens op "Openen".

Merk op dat u meerdere bestanden kunt toevoegen door te klikken op "+ Voeg andere bestanden"En stuur tot 2GB ook:

Met behulp van WeTransfer?

voer vervolgens de bestemming of de e-mail door te klikken op "E-mail naar een vriend". U kunt uw e-mail in te voeren als u dat wenst, deze zal u toelaten om de downloadlink ook ontvangen op uw e-mail, en deel het om meer vrienden:

Met behulp van WeTransfer?

Vul dan uw eigen e-mail:

Met behulp van WeTransfer?

Merk op dat in doos "bericht"U kunt het bericht dat u wilt dat uw vrienden te schrijven.

Zodra u alle gevulde dozen, klikt u op de knop "overdracht"En wachten tot de bewerking is voltooid:

Met behulp van WeTransfer?

Het ontvangen van een bestand:

Zodra uw bestand via de website verzonden, zal uw correspondent een bericht van WeTransfer aangeeft dat je een bestand hebt gestuurd om het te ontvangen.

Eenmaal geopend, wordt uw ontvanger vindt u in deze mail een download link die je moet klikken om het geüploade bestand:

Met behulp van WeTransfer?

De link zal terugkeren naar de site van WeTransfer, en hij zal hebben om te klikken op de knop "downloaden", Kies de locatie via de browser om het bestand op te slaan:

Met behulp van WeTransfer?
Met behulp van WeTransfer?Download dit artikel (PDF)
Originele artikel gepubliceerd door ChristinaCCM. Vertaald door christelle.b. Dit document met als titel " Met behulp van WeTransfer? "Als gevolg vanKioskea (Www.commentcamarche.net)wordt onder de Creative Commons-licentie beschikbaar gesteld.U kunt kopiëren, wijzigen kopieën van deze pagina, onder de voorwaarden die de vergunning gestelde voorwaarden,als deze nota blijkt duidelijk.Download dit artikel (PDF