Word – Word Download gratis

Word - Word Download gratisWord is een commercieel programma, als onderdeel van de Microsoft Office-suite, dus is het niet mogelijk om te downloaden. Oplossingen mogelijk zijn.

Word - Word Download gratis

Vrije Woord?

Als de software in de handel is gekocht, gewoon gebruik maken van de installatie-cd opnieuw te installeren. Anders is het mogelijk om bladmuziek of CD / DVD Restore gebruiken, beschikbaar op de computers van bepaalde fabrikanten; bijvoorbeeld via "Smart Restore" voor gebruikers van Packard Bell. meer informatie Ik heb niet de Windows CD / DVD.

onze video


Lees .DOC bestanden

Om een ​​bestand in Word (DOC) te bekijken, is er een gratis tool genaamd Word Viewer of Word Viewer.


-Download Word Viewer

Gebruik een gratis alternatief

Er is een gratis alternatief office suite van Microsoft Office, die gelijkwaardige instrumenten (tekstverwerking, presentatie, spreadsheet, database), de zogenaamde Libreoffice.org.


-Download LibreOffice

Probeer het maar, je hebt niets te verliezen! Laten we citeren een aantal voordelen:


-Volledig open en vrij.

-eenvoudige en efficiënte interface vergelijkbaar met die van Microsoft Word.

-Snel aan de slag.

-Ondersteuning voor afbreking (einde van de lijn pauzes).

-Interactie tussen software suite.

-zeer responsief gemeenschap.

Zie ook het volgende artikel Vrije Woord equivalenten.

Probeer / download de volledige versie

Evaluatie kopieën van (60 dagen op proef) Voor thuis, kleine bedrijven, scholen, grote bedrijven en IT-professionals beschikbaar zijn, simpelweg door het geven van een hotmail e-mailadres of een Windows Live ID: De prijs van de volledige versie van Office familie en student is echter grotendeels in de laatste jaren (iets meer dan een honderd euro), waardoor het meer toegankelijk maakt.

Kies het Microsoft Office-versie die u wilt proberen:


-Microsoft® Office Home and Student 2013 - Trial Versie / volledige versie (de link naar de activeringscode voor de proefversie te verkrijgen is in de beschrijving van de software).

-Office Professional 2013

-Office 365 Small Business / middelgrote ondernemingen en Large

Gebruik Word Web App gratis op Microsoft Onedrive

Microsoft opende een genaamd online service Microsoft Onedrive, waar is het mogelijk om MS Office-toepassingen op maat web-versie te gebruiken (met functies zeer klein in vergelijking met desktop-producten, maar geschikt voor basisgebruik). Met behulp van deze dienst, web applicaties en verleende online opslag is gratis voor mensen met accounts "levende".

De dienst is beschikbaar op het volgende adres: https://onedrive.live.com
Word - Word Download gratisDownload dit artikel (PDF)
Originele artikel gepubliceerd door netsa77. Vertaald door Jeff. Dit document met als titel " Word - Word Download de gratis »uitKioskea (Www.commentcamarche.net)wordt onder de Creative Commons-licentie beschikbaar gesteld.U kunt kopiëren, wijzigen kopieën van deze pagina, onder de voorwaarden die de vergunning gestelde voorwaarden,als deze nota blijkt duidelijk.Download dit artikel (PDF