Verklaring onder ede – Template Letter

Verklaring onder ede - Template Letter

De verklaring onder ede is een eenvoudige verklaring geschreven en ondertekend. Zijn schrijven is vaak nodig wanneer er geen ander bewijs doen kan bewijzen een feit of situatie voor jou. Om u te helpen de juiste uw verklaring onder ede te bereiden, hier zijn de regels te kennen en voorbeeldbrieven.

Vorm van de verklaring

De formaliteiten zijn eenvoudig. De verklaring neemt inderdaad de vorm van een brief ondertekend door u en waardoor u erkent te goeder trouw het bestaan ​​van feiten of situatie die je bloot in uw e-mail. In principe is het niet nodig om het certificaat in de hand te schrijven, behalve wanneer deze formaliteit u specifiek wordt gevraagd.
Waarschuwing: de feiten die u vertegenwoordigt moet juist zijn. Een valse verklaring kan tegen je gebruikt worden in een rechtszaak.

Het advies van Eric Roig, oprichter en directeur van droit-finances.net

Voorbeelden

Veel bureaus (CPAM, bank, Caf, arbeidsbureau, belastingen, administratie, ...) kan vragen om een ​​verklaring onder ede. In de praktijk kan dit document met name worden aangevraagd bij:

  • het ondertekenen van een PACS,
  • de vervulling van de formaliteiten de bruiloft
  • de oprichting van een vennootschap
  • de beëindiging van de activiteit van een gepensioneerde werknemer,
  • de opening van een jeugd boekje
  • vergoeding van een werknemer voor arbeidsongeschiktheid,
  • een verzoek om vergoeding voor school wanneer uw kind 16 jaar of ouder, enz.

De brief waarin een eigenaar verklaart dat een persoon (een familielid, vriend ...) wordt gehost in huis is ook een veel voorkomende geval van een verklaring op erewoord. Voor een specifiek voorbeeld van dit soort post, zien als een bewijs van huisvesting model.

Voor al uw rechten en voordelen,
Blijf op de hoogte met gratis droit-finances.net Letter

standaardformulier

De exacte inhoud van elke letter is uiteraard afhankelijk van wat u wordt gevraagd om te getuigen. Maar in alle gevallen moet u niet vergeten om uw identiteit te vermelden (na "Ik ondergetekende (e)") En teken uw brief. Anders zou het document geen waarde hebben.

Om uw e-mail schrijven, kunt u ademen in een beëdigde verklaring soort. Hier is een gratis model.


Voornaam ontvanger
Nee Straat
Code Naam van de stad Sender Name
Nee Straat
PO Box StadBetreft: Verklaring op erewoord

I, (e) Mrs / Miss / Mr (voornaam) geboren (e) (geboortedatum) tot (geboorteplaats) en de resterende (adres) Hierbij bevestig (display nauwkeurig de feiten te maken het onderwerp van de verklaring).
Ik heb kennis van straffen door de auteur van een valse verklaring.
Gemaakt om te dienen en om dat recht te doen gelden.


(Plaats) op (datum)
handtekening


Verklaring onder ede - Template Letter Download een model van het certificaat van eer (Word-formaat).
Verklaring onder ede - Template LetterDownload dit artikel (PDF)
Geplaatst door Matthew-B. Dit document met de titel "Verklaring van eer - Voorbeeldbrief» uit Rechts-Finance (Droit-finances.commentcamarche.net) is auteursrechtelijk beschermd.Elke reproductie of gehele of gedeeltelijke weergave van deze site op welke wijze dan ook zonder de uitdrukkelijke toestemming is interdite.charger dit artikel (PDF