Verwijder Facebook-account – De oplossing

Verwijder Facebook-account - De oplossingAls u uw Facebook-account te verwijderen, bezoek deze link.

In een bericht van de volgende: Als je denkt dat je niet opnieuw zal gebruiken uw Facebook-account, kunnen wij het voor u te behandelen. Houd in gedachten dat u uw account niet opnieuw activeert of enige informatie of inhoud die u hebt toegevoegd te halen. Als u wilt dat uw account verwijderd, klikt u op 'Verwijder account. De verwijdering verzoek is gedaan, dan zien de boodschap dat Facebook stuurde u het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw account.
Klik op te sturen. Het zal vervolgens uw wachtwoord en een beveiligingscode (zie afbeelding).

onze videoVerwijder Facebook-account - De oplossing

Facebook informeert u dat u 14 dagen de tijd om uw account (Facebook-account zal gedurende deze 14 dagen actief blijven) te activeren. Naast deze 14 dagen uw account verwijderd.

Bedankt aan @ntoine voor zijn truc.
Verwijder Facebook-account - De oplossingDownload dit artikel (PDF)
Originele artikel gepubliceerd door jak58. Vertaald door spe2d. Dit document met als titel " Verwijder Facebook-account - De oplossing »vanKioskea (Www.commentcamarche.net)wordt onder de Creative Commons-licentie beschikbaar gesteld.U kunt kopiëren, wijzigen kopieën van deze pagina, onder de voorwaarden die de vergunning gestelde voorwaarden,als deze nota blijkt duidelijk.Download dit artikel (PDF