Bewijs van de werkgelegenheid – Model en voorbeeldbrief

Bewijs van de werkgelegenheid - Model en voorbeeldbrief

Het bewijs van de werkgelegenheid kan worden gemaakt aan een werkgever van een werknemer. Dit document maakt het mogelijk in feite ten opzichte van derde partijen dat hij in dienst is van zijn bedrijf te rechtvaardigen. Hier is een voorbeeld brief aan dit certificaat van de werkgelegenheid te schrijven.

formulier

Het werk certificaat heeft de vorm van een eenvoudige brief geschreven en ondertekend door de werkgever en waarin deze verklaart dat de werknemer goed werkt binnen zijn bedrijf.

Het certificaat van de werkgelegenheid kan worden geschreven op papier. Maar om formele redenen, is het raadzaam te schrijven op papier met briefhoofd.
Het certificaat van de werkgever moet niet worden verward met het certificaat van het bedrijf geeft aan een werknemer die het bedrijf aan het einde van zijn contract verlaat.

Hier is een gratis sample verklaring van tewerkstelling dat een werkgever kan gebruiken in geval van een verzoek van een werknemer.

Het advies van Eric Roig, oprichter en directeur van droit-finances.net

Voor al uw rechten en voordelen,
Blijf op de hoogte met gratis droit-finances.net Letter

formulierBetreft: verklaring van tewerkstelling voor Ms / Mr (naam van de werknemer)

I, (e) De heer / mevrouw (naam van de werkgever), waarnemend (functie / power werkgever) in het bedrijf (naam), verklaart dat de heer / mevrouw (naam van de werknemer ) werken in ons bedrijf sinds (datum van huur) als (afhankelijk van de werknemer) onder een contract van onbepaalde duur, en dat hij / zij is niet op proef, noch gelaten noch ontslagprocedure.

Gedaan te (plaats) op (datum)
(Handtekening)

Om te dienen en om dat recht te doen gelden.


Bewijs van de werkgelegenheid - Model en voorbeeldbriefDownload dit artikel (PDF)
Geplaatst door Matthew-B. Dit document getiteld "Certificaat van de werkgelegenheid - Model en voorbeeldbrief» uit Rechts-Finance (Droit-finances.commentcamarche.net) is auteursrechtelijk beschermd.Elke reproductie of gehele of gedeeltelijke weergave van deze site op welke wijze dan ook zonder de uitdrukkelijke toestemming is interdite.charger dit artikel (PDF