Verplaats de taakbalk

Verplaats de taakbalk

Hoe de Windows-taakbalk te verplaatsen?

Je verplaatst de taakbalk van Windows en je weet niet hoe om het te maken terug naar de gebruikelijke locatie?
Misschien gewoon heb je de locatie van de taakbalk te wijzigen?

Volg deze eenvoudige stappen en voila.

onze video


stadia

  • De taakbalk wordt gewoonlijk geplaatst in het onderste deel van het scherm. Indien het in een ander deel van het scherm, volgt dezelfde stappen te plaatsen onderaan het scherm.
  • Met behulp van de muis, plaatst u uw cursor over de taakbalk. Klik op de rechter muisknop op de taakbalk en verwijder het vinkje, indien nodig, de optie "Taakbalk vergrendelen". Als deze optie niet is ingeschakeld, gaat u naar de volgende stap.
  • Om de taakbalk te verplaatsen, houdt u de linkermuisknop ingedrukt en beweeg naar de plaats waar u wilt dat de taakbalk.
  • Eenmaal geplaatst in de gewenste locatie, klikt u nogmaals met de rechter knop en controleer de optie "Taakbalk vergrendelen", zodat ze niet meer per ongeluk verplaatst!

Verplaats de taakbalkDownload dit artikel (PDF)
Originele artikel gepubliceerd door. Vertaald door bhruin. Dit document met als titel " Verplaats de taakbalk "die voortvloeien uitKioskea (Www.commentcamarche.net)wordt onder de Creative Commons-licentie beschikbaar gesteld.U kunt kopiëren, wijzigen kopieën van deze pagina, onder de voorwaarden die de vergunning gestelde voorwaarden,als deze nota blijkt duidelijk.Download dit artikel (PDF