Bellen naar een mobiel gratis van het internet

Bellen naar een mobiel gratis van het internet


vraag

Kan iemand mij informatie over hoe ik gratis bellen kan maken van het internet naar elke mobiele?

onze video


oplossing

Technologische ontwikkelingen hebben vandaag het leven erg gemakkelijk gemaakt. Inderdaad, er zijn gespecialiseerd software beschikbaar op het internet die gesprekken kunnen op elk gewenst mobiele telefoon wereldwijd. De software in kwestie heet Skype. Deze software moet worden geïnstalleerd op uw computer en mobiele telefoon.

Dan is de enige overgebleven stap naar een te creëren rekening met Skype die kan worden gebruikt om een ​​mobiel bellen vanaf elke computer, eenmaal geïdentificeerd.

noot

Deze truc werkt voor mobiele ayan een onbeperkt data-abonnement.
Bovendien, als het in Roaming (in een ander land van de ene zijn misdaad behoort), het zal worden onderworpen aan een aanzienlijke extra kosten, afhankelijk van het land en volgens de machinist.
Om dit nadeel te overwinnen, zal de mobiele verbinding met een draadloos datanetwerk deze vrij te maken.

Opgelost door ash_perez01

Vertaald door: crapoulou
Origineel document: hier beschikbaar
Bellen naar een mobiel gratis van het internetDownload dit artikel (PDF)
Originele artikel gepubliceerd door. Vertaald door crapoulou. Dit document met als titel " Bellen naar een mobiel gratis van het internet »uitKioskea (Www.commentcamarche.net)wordt onder de Creative Commons-licentie beschikbaar gesteld.U kunt kopiëren, wijzigen kopieën van deze pagina, onder de voorwaarden die de vergunning gestelde voorwaarden,als deze nota blijkt duidelijk.Download dit artikel (PDF