Zet uw video’s gratis online

Zet uw video's gratis onlineOnline-Convert werkt zonder verplichte registratie en gratis. Je hebt niets te installeren en geen speciale software nodig is. U hoeft alleen uw gebruikelijke Internet Explorer. U kunt verschillende bestandsformaten te converteren. De bestanden zijn te downloaden 7/7 dagen, 24u / 24.

onze video

Hoe kan ik een bestand te converteren?

Een bestand van de computer: Klik op Bladeren en selecteer het bestand en selecteer vervolgens de ingang formaat (uw bestandsformaat)

Vanuit een URL: Check URL modus het adres, selecteert u de ingang formaat en de output formaat en klik op converteren bestand.

Om een ​​screenshot van een website (Beeldverwerking) te maken: Controleer URL-modus, voert u het adres van de website en kies een output formaat in beeldformaten aangeboden, op Converteren bestand.

Ook deze: Hoe maak je een videoclip converteren in FLV-formaat en vice versa


Site Adres: Online-convert
Een bestand converteren van uw computer: Klik op Bladeren en selecteer het bestand en selecteer vervolgens de ingang formaat (uw bestand), de output formaat (het gewenste formaat) en klik op converteren bestand.

Zet uw video's gratis online

Andere online conversie geschikte locaties:
- http://convert-video-online.com/fr/
- http://www.freemediaconverter.org/
- https://cloudconvert.org/
- et cetera
Zet uw video's gratis onlineDownload dit artikel (PDF)
Originele artikel gepubliceerd door Carlos vialfa. Vertaald door NeoTux. Dit document met als titel " Zet uw video's gratis online "die voortvloeien uitKioskea (Www.commentcamarche.net)wordt onder de Creative Commons-licentie beschikbaar gesteld.U kunt kopiëren, wijzigen kopieën van deze pagina, onder de voorwaarden die de vergunning gestelde voorwaarden,als deze nota blijkt duidelijk.Download dit artikel (PDF