Hoe om te filmen met Snapchat?

Hoe om te filmen met Snapchat?

introductie

Snapchat is een applicatie die media naar uw contacten kunt verzenden via uw smartphone. aandacht : De verzonden berichten zijn zichtbaar voor de ontvanger gedurende maximaal 10 seconden! Je zult in staat zijn om foto's te sturen, om effecten toe te passen. Zoals voor video's, hier is een tip dat de manier waarop zal uitleggen, ter ondersteuning van de screenshots.Filmen met Snapchat

Open eerst Snapchat:
Hoe om te filmen met Snapchat?
Log in op je account of een maken. Als je bent ingelogd in uw sessie, komt u op het startscherm:
Hoe om te filmen met Snapchat?
De ronde knop aan de onderkant van het scherm zal u toelaten om foto's te nemen wanneer erop geklikt wordt, maar als je blijft drukken, kun je video's maakt. U zult merken dat door het bovenstaande blijven gedragen, een kleine rode balk van tevoren lading rond de ronde knop: het biedt informatie over de resterende opnametijd. U kunt video's opnemen tot 15 seconden:
Hoe om te filmen met Snapchat?
Laat dan de knop, de naam van uw video als u wilt door te tikken op het scherm (het toetsenbord zal verschijnen) De weg naar een titel op een video te schrijven is hetzelfde als voor afbeeldingen:
Hoe om te filmen met Snapchat?
U kunt de opgenomen video op te slaan in uw galerie als je niet meteen wilt verzenden door de Arrow-logo te tikken neer op de onderkant van het scherm, naast het pictogram volume.

Stuur haar video

Ten slotte, wanneer je video wordt vastgelegd, tikt u op de pijl in de rechterbenedenhoek van het scherm:Hoe om te filmen met Snapchat?
U zult dan het land in uw lijst met contactpersonen, je moet dan de contacten die u wilt uw video te verzenden aankruisen en druk op de knop Verzenden in de rechterbenedenhoek van het scherm:
Hoe om te filmen met Snapchat?

tips

Met AppsTV ontdek alle trucs:

Het maken van snap onbeperkt video's
Schrijf onbeperkt in handomdraai
De Snapchat rekeningen van de sterren
Hoe om te filmen met Snapchat?Download dit artikel (PDF)
Originele artikel gepubliceerd door deri58. Vertaald door christelle.b. Dit document met als titel " Hoe om te filmen met Snapchat? "Als gevolg vanKioskea (Www.commentcamarche.net)wordt onder de Creative Commons-licentie beschikbaar gesteld.U kunt kopiëren, wijzigen kopieën van deze pagina, onder de voorwaarden die de vergunning gestelde voorwaarden,als deze nota blijkt duidelijk.Download dit artikel (PDF