De kleur van een element met Photofiltre

De kleur van een element met PhotofiltreDe vervanging kleur op een foto wordt vaak opgevoed door veel beginnende fotografen en grafisch ontwerpers problematisch. Echter, de techniek is vrij eenvoudig en zelfs gratis software zoals Photofiltre vergunning. Leer hoe u deze wijziging zelf te maken.

de mogelijkheden

De kleur van een element met Photofiltre
Een foto van een effen kleur object op wit is veel gemakkelijker om een ​​beeld te manipuleren met veel kleuren. De software zal sneller de kleur te identificeren en te vervangen onberispelijk. Echter, hoe meer kleuren en verlopen, hoe meer macht de software zijn grenzen. Het wit, zwart en grijs, zijn moeilijk te werken omdat deze kleuren zijn vaak aanwezig in de decoratie en de verschillende elementen die een beeld kunnen samenstellen.
Met Photoshop, wordt deze manipulatie gemakkelijk gedaan, schoon en snel. Met Photofiltre, zal het gaan door verschillende stadia of door een het knippen als er andere kleuren worden veranderd.

onze video


Kleur vervangen

De kleur van een element met PhotofiltreNa het openen van uw foto, ga je naar "afstelling > Vervang een range ... (kleur)".
De pipet wordt automatisch rekening gehouden.
Selecteer uw afbeelding op de kleur die u wilt vervangen: het is de "kleur 1". Als de kleur van uw doel iets wordt afgebroken, het vinden van de meest gemiddelde.
Vervolgens kiest u de kleur vervanging, "color2".
Tolerantie is de steun van uw basiskleur, de verschillende gradaties. Het hangt af van de helderheid, contrast, verzadiging. Experimenteer met klikken "overzicht" om het resultaat te zien. Als de kleuren van andere objecten of andere gebieden van je foto zijn vervangen, hoe lager de tolerantie.
Als u niet in staat om vervanging van uw kleur goed, ze kwijlt zijn is dat andere bijbehorende kleuren zijn ook veranderd. Als dit het geval is, ongedaan maken wat je net gemaakt en nogal volg het volgende hoofdstuk.
De kleur van een element met Photofiltre

harder Kleur vervangen

De kleur van een element met Photofiltre
Als de vervangende kleur tegelijk is moeilijk, moeten we een kleurbereik vervanging meerdere malen te herhalen, met een lagere tolerantie en targeting elke kleur verloop.
In deze foto, bijvoorbeeld verschillen in kleur op hetzelfde object te hoog zijn. Door montagetolerantie, we genereert helaas een kleur vervanging naar andere gebieden. Het idee is om elke lijn van de rode vervangen, gebruik te maken van het voorbeeld om snel te werken.
De kleur van een element met Photofiltre
Zoals hierboven te zien, ga dan naar "afstelling > Vervang een range ...".
Kies je eerste kleur, dan kleur vervanging en de tolerantie (in ons geval 30) afnemen totdat uw editing is schoon. Klik op OK. Herhaal dezelfde handeling door te kiezen voor een andere kleur, maar niet aanraken van de "kleur 2" vervanging.
De kleur van een element met Photofiltre

Vervanging met clipping

De kleur van een element met PhotofiltreAls er andere kleuren die je niet interesseren altijd worden vervangen, zal het nodig zijn rond het onderwerp te snijden om het probleem te voorkomen. Gebruik hiervoor de lasso en ga rond uw object. De lasso is soms moeilijk te hanteren, minder nauwkeurig dan de veelhoeklasso, maar sneller. Als je een perfectionist, dan oriënteren jezelf aan de veelhoeklasso en tour punt voor punt.
Eenmaal voltooid, zal het gewoon gebruik maken van de methode van vervangende reeks eerder gezien, hetzij in een keer als je weinig hebt afgebroken, of in verschillende fasen.
De kleur van een element met PhotofiltreDownload dit artikel (PDF)
Originele artikel gepubliceerd door Carlos vialfa. Vertaald door Julien.Achard. Dit document met als titel " Verander de kleur van een element met Photofiltre »uitKioskea (Www.commentcamarche.net)wordt onder de Creative Commons-licentie beschikbaar gesteld.U kunt kopiëren, wijzigen kopieën van deze pagina, onder de voorwaarden die de vergunning gestelde voorwaarden,als deze nota blijkt duidelijk.Download dit artikel (PDF