Zet een M3U-bestand in MP3Wat is een bestand M3U?


M3U (MPEG Versie 3.0 URL) is een bestandsformaat dat is ontworpen om op te slaan een audio- of videobestand lijst. oorspronkelijk geïmplementeerd voor Winamp playlists, het is een eenvoudige bewerkbare lijst in de hand (regel voor regel) URL of lokale adressen, absolute of audiobestanden verwant.

conversie M3U > MP3


Zoals u ongetwijfeld hebt begrepen, geen omzetting is onmogelijk. Toch zullen we zien hoe we konden toch halen de MP3 M3U lijst.

oplossingen


Zet een M3U-bestand in MP3We zullen een oplossing onder anderen te zien, in ieder geval denk ik dat het beter is in vergelijking met anderen. Het is gewoon een vrij eenvoudige methode om te presteren.
  • Eerst zullen we het bestand M3U met Media Player opent, kunt u op hetzelfde moment als je wilt afspelen van de afspeellijst.
  • Als u niet de klassieke menu's, plaatst u de cursor op de top van de lezer naar de zwarte band en klik met de rechtermuisknop.
  • Selecteer het menu "file" die verschijnt normaal op het scherm.
  • kiezen "Opslaan als".
  • Kies de doelmap u eerder hebt gemaakt.
  • Klik op "Opnemen".


Als de manipulatie correct werd uitgevoerd, dient een soort MP3-bestand nu worden aangemaakt. Je hoeft alleen om het proces te herhalen zo vaak als nodig is om de volledige M3U lijst te krijgen.
Zet een M3U-bestand in MP3Download dit artikel (PDF)
Originele artikel gepubliceerd door. Vertaald door bhruin. Dit document met als titel " Zet een M3U-bestand naar MP3 »uitKioskea (Www.commentcamarche.net)wordt onder de Creative Commons-licentie beschikbaar gesteld.U kunt kopiëren, wijzigen kopieën van deze pagina, onder de voorwaarden die de vergunning gestelde voorwaarden,als deze nota blijkt duidelijk.Download dit artikel (PDF