Primaire links: welke sites resultaten te krijgen?

Primaire links: welke sites resultaten te krijgen? Na een korte campagne slechts een paar weken, zal de zeven kandidaten in de primaire linker weten wie in aanmerking komen voor de tweede ronde. De spanning is echt over drie kandidaten, Manuel Valls en Arnaud Montebourg Benoît Hamon, de peilingen geven de primaire PS elleboog aan elleboog in de bedoelingen van de eerste ronde stemmen.
De resultaten zullen worden gegeven door de organisatoren van deze"primaire van de mooie alliantie" tot 20 uur, maar fungeert slechts gedeeltelijke resultaten. Gedurende de avond, zullen ze worden verfijnd door golf. Om deze verkiezing 's nachts te volgen en het veranderen van de resultaten van deze primaire links, des te sneller is om sites die een behaalt bezoeken "direct". Dit is het geval van de meeste politieke en algemene informatie sites, zoals LeFigaro.fr, LeMonde.fr, 20Minutes.fr of LeParisien.fr.
Schrijven Linternaute.com (onder redactie van CCMBenchark) ook gemobiliseerd voor dat iedereen kan vinden wat hij zoekt op de avond van de primaire links: Bekijk de nieuwste resultaten in een handomdraai of op andere wijze op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen van de avond, reacties, analyses, commentaren, allemaal in foto's en video.
Volg het resultaat van de primaire linker op de speciale pagina van Linternaute.com.
Primaire links: welke sites resultaten te krijgen?Download dit artikel (PDF)
Geplaatst door bdeshayes. Dit document met als titel " Primaire links: welke sites resultaten te krijgen? "Als gevolg vanKioskea (Www.commentcamarche.net)wordt onder de Creative Commons-licentie beschikbaar gesteld.U kunt kopiëren, wijzigen kopieën van deze pagina, onder de voorwaarden die de vergunning gestelde voorwaarden,als deze nota blijkt duidelijk.Download dit artikel (PDF