Hoe maak je een ondertitel bestand met VLC lezen?

Hoe maak je een ondertitel bestand met VLC lezen?VLC Media Player is een complete, lichtgewicht, eenvoudig en efficiënt, en vooral gratis, geschikt voor het afspelen bijna alle video- en audioformaten.
Het is open-source, wat betekent dat iedere gebruiker zijn aanraking kan brengen om te participeren in de ontwikkeling ervan.


Het is beschikbaar op alle van de volgende platforms: Windows, iOS, Mac, Android, en ook in draagbare versie.

Merk op dat je een hoop gratis films en dus vrij van rechten op de site https://archive.org/ kan vinden

VLC ondersteunt ook ondertitels, als u uw film aan de ene kant, en de andere een ondertitel bestand .srt, maar je weet niet wat te doen met deze twee, is het zeer eenvoudig, volg gewoon deze methode:

Geef dezelfde naam als het videobestand en ondertitel

Boven alles, zorg ervoor dat uw video en goed ondertiteling dezelfde naam hebben. We moeten de uitbreiding na de titel, zoals in het voorbeeld hieronder toe te staan:

Hoe maak je een ondertitel bestand met VLC lezen?

Normaal gesproken, de lancering van de film in VLC, moet het automatisch lezen van de titel .srt in dezelfde naam. als dit niet het geval is, kunt u doorgaan met de volgende stappen:

Schuif de ondertiteling in VLC

Open uw video in VLC, neem je track ondertiteling, en sleep in VLC, eenvoudig:

Hoe maak je een ondertitel bestand met VLC lezen?

De handmatige methode

Er is ook een handmatige methode. Het kan nuttig zijn om te weten. U uw video te starten met VLC en vervolgens in het menu, je doet:
Ondertitels>Voeg ondertitel bestand ... :

Hoe maak je een ondertitel bestand met VLC lezen?
En daar heb je ondertitels te selecteren.

Rekken een verschoven ondertitel

Als er ooit uw ondertiteling is ten opzichte van uw video, is het mogelijk zich aan te passen. Gebruik de j en h toetsen op het toetsenbord om vooruit of achteruit respectievelijk het uiterlijk van de ondertiteling!
Hoe maak je een ondertitel bestand met VLC lezen?Download dit artikel (PDF)
Originele artikel gepubliceerd door ChristinaCCM. Vertaald door christelle.b. Dit document met als titel " Hoe maak je een ondertitel bestand met VLC lezen? "Als gevolg vanKioskea (Www.commentcamarche.net)wordt onder de Creative Commons-licentie beschikbaar gesteld.U kunt kopiëren, wijzigen kopieën van deze pagina, onder de voorwaarden die de vergunning gestelde voorwaarden,als deze nota blijkt duidelijk.Download dit artikel (PDF