Visvergunning: ga op een viskaart applicatie

Hier is hoe u uw visvergunning te krijgen in 2017.Visvergunning: ga op een viskaart applicatie

verordening

De visvergunning nodig om te vissen in Frankrijk. Een viskaart standaard, je bent een boete van 450 euro in het geval van controle. Het verkrijgen van dit document is een eenvoudige administratieve formaliteit. Hier is de te volgen procedure.

Stel een visvergunning

Documenten en procedures

Om uit te vinden waar u uw visvergunning te krijgen, is het noodzakelijk om contact op met de Vereniging van Erkende u in de buurt. Om te weten, kunt u de kaart van de afdelingen te raadplegen op de site van de nationale visserij federatie. Het is dan noodzakelijk om uw document naar de kaart dealer zich in uw buurt. Dit kan een vis te pakken dealer of een tabakswinkel.

Het is mogelijk om rechtstreeks een visvergunning te kopen op het internet. De aanvrager moet haar inspanningen te voltooien door in te loggen op cartedepeche.fr plaatse. U kunt ook verlengen van uw online vissen kaart.

Koop een licentie

Er zijn verschillende vormen van visserij kaart. Ze zijn over het algemeen geldig voor het jaar, maar het is ook mogelijk om te vragen voor een dagkaart. Sommige opties zijn beschikbaar voor vrouwen en kinderen. De overname van de kaart is gemaakt voor de betaling van een stempel CPMA (maar sommige formules toch toegelaten) en een bijdrage aan de vereniging of federatie.

prijzen

De kosten van een visvergunning varieert profielen. Ter indicatie, kan de totale kosten van een kaart wijzigen van 70 tot 100 euro voor een jaarkaart "adult" ten minste 10 euro voor een kaart "ontdekking" aan kinderen jonger dan 12 jaar.

praktijk vissen

vissen Kaart

De visvergunning is persoonsgebonden. Het kan niet worden overgedragen. foto van de visser moet verschijnen op het document als de CPMA stempel. De kaart maakt het mogelijk vissen in alle items beheerd door de vereniging die het document verstrekt. Het geldt ook voor tal van andere verenigingen die wederkerigheid overeenkomsten met die van jou hebben gesloten.

vissen data

Let op: het is niet mogelijk om het hele jaar vissen. De praktijk van de visserij kan plaatsvinden tussen de openings- en sluitingstijden voor het lopende jaar in beslag nemen.
Visvergunning: ga op een viskaart applicatieDownload dit artikel (PDF)
Geplaatst door Matthew-B. Dit document met als titel "visvergunning: ga op een viskaart toepassing» van Rechts-Finance (Droit-finances.commentcamarche.net) is auteursrechtelijk beschermd.Elke reproductie of gehele of gedeeltelijke weergave van deze site op welke wijze dan ook zonder de uitdrukkelijke toestemming is interdite.charger dit artikel (PDF