oorsprong

uw waardering

oorsprong

|recensieUitgever:Electronic Arts Inc. versie:10.3 (laatste versie) oorsprong downloaden downloaden Freeware (194,11 MB) Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac OS X, Frans andere talen
  • Españoles
  • PortuguêsPT
Origin downloaden (ES) Origin Downloaden (PT) Origin Downloaden (PT) Oorsprong (voorheen EA Download Manager) is een distributieplatform voor online games. Dit programma is het spel hulpprogramma voor het downloaden op de website van de zelfde naam. Hiermee kunt u kopen en downloaden spelen van uw keuze op een snelle en eenvoudige manier. Voor deze, oorsprong vereist slechts één vereiste: een lid van het platform door het creëren van uw eigen rekening.


oorsprong

hoofdkenmerken

Wat maakt dit meer praktisch nut dat het gebruik van een cd of dvd is dat het elimineert gemeenschappelijke vraagstukken met betrekking tot verwijderbare apparaten zoals krassen, schijven onbruikbaar en anderen. Nooit meer geen update problemen of serienummers van de verliezen, omdat ze worden opgeslagen in uw account oorsprong. Anderszins, oorsprong geeft u het voordeel van een aantal community-opties. Sterker nog, de Oorsprong programma bevat functies waarmee u te chatten.

meer

De software is gratis. Gedownloade games worden automatisch geïnstalleerd.

minder

Deze software is bekend dat veel bugs bevatten.

Zie ook

Alternatieve spelling:Origin, EA Download Manager, OriginSetup-10.3.exe, OriginSetup.exe Download dit artikel (PDF