Sweet 3D huis

uw waardering

Sweet 3D huis

|recensieUitgever:eTeks versie:5.5.2 (laatste versie) Sweet 3D huis downloaden downloaden Freeware (50,5 MB) Windows XP, Windows Vista, Windows 2000, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Frans andere systemen
  • regenjas
Download Mac versie te downloaden Windows-versie andere talen
  • EnglishEN
  • Españoles
  • ItalianoIT
  • PortuguêsPT
  • NederlandsNL
Downloaden Sweet Home 3D (FR) Downloaden Sweet Home 3D (ES) Downloaden Sweet Home 3D (IT) Downloaden Sweet Home 3D (PT) Downloaden Sweet Home 3D (NL) Downloaden Sweet Home 3D (NL) Sweet 3D huis architectuur is een gratis software (open source) om een ​​huis te ontwerpen, een appartement of gewoon het interieur te verbeteren. Het zal u helpen bij het huisvestingsplan van uw dromen te stellen en nog beter door te laten zien u een realistisch beeld van wat uw toekomstige woning zou kunnen zijn.

Sweet 3D huis

hoofdkenmerken

De software maakt het mogelijk om de plannen voor een huis met een zeer realistische gegevens te ontwerpen. Het biedt u de muren te trekken als dat nodig is: rechten, afgerond, of onder het dak. Het behoort ook tot de gebruiker om te beslissen over de afmetingen. Het gedetailleerde plan is niet een eenvoudig ontwerp, het wordt voorgesteld door 3D-beelden die de realiteit beter weer te geven met betrekking tot deuren en ramen. U kunt ook tekst, afmetingen, en het oppervlak van de onderdelen van het plan toe te voegen. De inrichting van het huis kan ook worden ondersteund door Sweet Home 3D. Deze laatste biedt een verscheidenheid aan virtuele meubels, zoals banken, stoelen, kasten, tafels, enz. De gebruiker kan vervolgens aanpassen van de verlichting en het effect van de zon om het nog realistisch plan te maken.

PDF's, afbeeldingen, video's en 3D-bestanden kunnen worden geïmporteerd via andere toepassingen. De software neemt meerdere talen, waaronder, met name, Engels, Frans, Portugees, Spaans, Duits, Italiaans, etc. Zo kunt u het overzicht van het huis van uw dromen te delen.

Sweet 3D huis

presentatie video


meer

De software is gratis en heeft een zeer intuïtieve interface.

minder

De software helaas geen schatting van de kosten van de bouw van het huis.

Andere links

  • Andere downloads (draagbare versie, versie van Java voor Windows, Mac OS X en Linux, Template Libraries 3D Uitgever Library meubels ...)
  • Gebruik Sweet Home 3D Guide
  • video tutorial


Sweet 3D huisandere systemen

Sweet Home 3D is ook beschikbaar voor Mac.

Zie ook

Alternatieve spelling:SweetHome3D, SweetHome3D-5.5.2-windows.exe Download dit artikel (PDF