Candy Crush Soda voor Android

uw waardering

Candy Crush Soda voor Android

|recensieUitgever:koning versie:1.32.11 Candy Crush Soda voor Android downloaden downloaden Freeware Android, Frans andere talen
  • Españoles
  • PortuguêsPT
  • PolskiPL
Candy Crush Soda Android (ES) Snoepgoed Crush Soda Android (PT) Snoepgoed Crush Soda Android (PL) Snoepgoed Crush Soda Android (PL) Candy Crush Soda voor Android is een spel dat is om maximale punten te verzamelen en laat de gevangen beer snoep. Het biedt meer dan 75 levels beschikbaar.

Candy Crush Soda voor Android

hoofdkenmerken

in Candy Crush Soda voor Android, de speler is vereist om blokken die snoep assembleren in groepjes van 3 breken Zij zal dit doen tot de volledige bevrijding van de Pooh. Tijdens het spel, lijken speciale items volgende vooraf gedefinieerde gebeurtenissen. Deze worden gebruikt om meer blokken te vernietigen en versnellen van de huidige spel om sneller naar het volgende niveau te bewegen. Meer de speler breekt snoep en gewassen bonussen, hoe hoger de score te verhogen. Het totaal aantal punten is aangegeven aan het einde van elk level op basis van het aantal sterren verdiend tijdens het gedeelte gespeeld. Candy Crush Soda voor Android kan worden geïntegreerd met online sites zoals Facebook. Deze optie is bedoeld om de spelletjes gespeeld met anderen te delen en feedback te geven voor alle liefhebbers van het spel.

meer

Candy Crush Soda voor Android is beschikbaar als gratis download.

Zie ook

Download dit artikel (PDF