GTA San Andreas voor Android

uw waardering

GTA San Andreas voor Android

|recensieUitgever:Rockstar Games, Inc. versie:1.08 GTA San Andreas voor Android downloaden downloaden commercieel Android, Frans andere talen
  • EnglishEN
  • Españoles
  • ItalianoIT
  • PortuguêsPT
  • PolskiPL
  • PусскийRU
Download GTA San Andreas Android (FR) Download GTA San Andreas Android (ES) Download GTA San Andreas Android (IT) Download GTA San Andreas Android (PT) Download GTA San Andreas Android (PL) Download GTA San Andreas voor Android (UK) Download GTA San Andreas Android (UK) Een deel van de saga Grand Theft Auto, het spel biedt een avontuur in de derde persoon in de straten van een grote stad. in Grand Theft Auto: San Andreas, moet de gebruiker Carl Johnson belichamen voor verschillende doeleinden. De belangrijkste taak zal zijn om zijn volk te redden en te herstellen deze metropool van de handen van criminelen.

GTA San Andreas voor AndroidGrand Theft Auto: San Andreas biedt alleen de adventure mode. De speler zal duiken in een stad in vuur en vlam geleid door bendes en schurkenstaten politie agenten. Hij zal zijn zoektocht te vervullen door te bladeren door deze metropool component 3 steden te voet of met de auto. Tijdens de missie zal de speler te bewegen in verschillende manieren om de verschillende wijken van deze enorme metropool te bereiken. Afhankelijk van waar het moet gaan, zal hij moeten motorfietsen en boten drijven. Hetzelfde zal gebeuren met hem aan vliegtuigen vliegen. Om de bewegingen en acties van het personage, de speler heeft 2 analoge sticks en andere knoppen. Hij heeft de keuze tussen 3 controle programma's om zijn karakter te manipuleren. Hij kan bijvoorbeeld een beslissing nemen die voor het verplaatsen van links of rechts van het touch screen.


Zie ook

Download dit artikel (PDF