FANTASTISCH

uw waardering

FANTASTISCH

|recensieUitgever:eRightSoft versie:2016.build.69 (laatste versie) FANTASTISCH downloaden downloaden Freeware Windows XP, Windows Vista, Windows 2000, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Engels andere talen
  • EnglishEN
  • Españoles
  • ItalianoIT
  • PortuguêsPT
Download SUPER (FR) Download SUPER (ES) Download SUPER (IT) Download SUPER (PT) Download SUPER (PT) Fantastisch is een programma dat is ontworpen voor het lezen en converteren van videobestanden. Het is ook mogelijk om een ​​aantal audio en image file formats te converteren. Dankzij de intuïtieve grafische interface maakt snelle en eenvoudige bediening.

FANTASTISCHFantastisch kan veel video bestandsformaten te converteren. Je kunt werken, onder andere met de bestanden in de volgende formaten: 3G2, 3GP, AVI, DV, FLV, SWF, ASF, MKV, MOV, MP4 en nog veel meer. De conversie van bepaalde bestandsformaten is ook de bedoeling. De volgende formaten kunnen worden gebruikt: AAC, AC3, AMR, APE, FLAV, DTS, MP2, MP3, MPC, OGG, SHN, TAK, WAV, WMA, enz. Fantastisch in staat is om het binden van meerdere audio- of videobestanden in een, op voorwaarde dat zij hebben dezelfde indeling. Splits een bestand in meerdere stukken is ook de bedoeling. Veel andere functies beschikbaar zijn en de eenvoudigste oplossing om erachter te komen is om het te proberen, vooral omdat het een freeware.

video

Zie ook

Alternatieve spelling:Super 2010, Super video Download dit artikel (PDF