Heroes Farm Saga

uw waardering

Heroes Farm Saga

|recensieUitgever:King.com Limited versie:2.1.12 Heroes Farm Saga downloaden downloaden Freeware iPhone Engels andere talen
  • EnglishEN
  • Españoles
  • ItalianoIT
  • PortuguêsPT
  • PolskiPL
Download Heroes Farm Saga (FR) Download Farm Heroes Saga (ES) Download Heroes Farm Saga (IT) Download Heroes Farm Saga (PT) Download Heroes Farm Saga (PL) Download Heroes Farm Saga (PL) Heroes Farm Saga is een puzzelspel gecombineerd met een puzzel. Het is voor verenigingen identiek fruit en groenten te maken. Eenmaal uitgelijnd, ze verdwijnen en verhoging van de score. De voorwaarde voor het succes van elk level is om verschillende soorten Plantamiz verzamelen. Aangeboden in een intuïtieve en kleurrijke interface van het spel is verslavend.

Heroes Farm Saga

hoofdkenmerken

in Heroes Farm Saga, de speler zal naar verwachting de beste boer ooit. Het moet bereiken oogsten alle mooie planten, het verzamelen van magische bonen, terwijl het vrijgeven van boosters. Om verder te gaan, is verantwoordelijk voor het creëren combinaties van planten door ze Plantamiz. Het is de voltooiing van combo's die verschillende soorten bonussen kan ophopen. Het kan zowel boosters of power-ups. Bijvoorbeeld, kunt u het vuurwerk en de sneeuwballen die snel een vrij groot deel van het beeld kan verdwijnen geven. Van sociale netwerken, mag de speler te accepteren of om andere gamers over de hele wereld uit te dagen. De evaluatie is gebaseerd op de vastgestelde score. Zodra de uitdaging begonnen, de totale inkomsten van elke deelnemer werd vergeleken met dat van anderen op de 370 niveaus.

video

Zie ook

Download dit artikel (PDF