Google voor Android-toetsenbord

uw waardering

Google voor Android-toetsenbord

|recensieUitgever:Google Inc. versie:3.0 Google voor Android-toetsenbord downloaden downloaden Freeware Android, Frans andere talen
  • DeutschDE
  • PortuguêsPT
  • PolskiPL
Download Google Keyboard voor Android (DE) Download Google-toetsenbord voor Android (PT) Download Google-toetsenbord voor Android (PL) Download Google-toetsenbord voor Android (PL) Om het invoeren van gegevens op mobiele apparaten te vergemakkelijken, werd het opgericht als gespecialiseerde toepassingen Google voor Android-toetsenbord. Het biedt diverse woordenboeken om de gebruiker te helpen in zijn taak.

Google voor Android-toetsenbord

hoofdkenmerken

Het invoeren van: De belangrijkste functie van Google voor Android-toetsenbord creëert tekst op de tablet of smartphone. Om dit te doen, heeft het een slimme invoermethode met de suggestie van woorden.

Spraakmodus: Naast de cijfertoetsen deze aanvrage ook invoer via de stem van de gebruiker. In dit geval zal het nodig zijn om de optie voor spraakinvoer vertegenwoordigd door een microfoon op de verwerking interface.

concealer: Google voor Android-toetsenbord is in staat om spelfouten te detecteren op de ingevoerde teksten. Met behulp van de geïntegreerde meertalige woordenboek, is het in staat om ze automatisch te corrigeren zonder dat de gebruiker hoeft in te grijpen.

Maatwerk: De achtergrond en het toetsenbord stijl kan afhankelijk van de wensen aanpassen. Deze applicatie biedt verschillende thema's gewijd aan dit doel; zij zullen selecteren in de instellingen.

meer

downloaden Google voor Android-toetsenbord is volledig gratis.

Het is beschikbaar in verschillende talen.

minder

Geen speciale vermelding.

Zie ook

Download dit artikel (PDF