bestanden herstellen

uw waardering

bestanden herstellen

|recensieUitgever:Undelete & Unerase versie:3,28 (laatste versie) bestanden herstellen downloaden downloaden Demo (1,69 MB) Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Frans andere talen
  • Españoles
Recover Files (ES) Recover Files (FR) Het is heel goed mogelijk om bestanden volledig verwijderd uit de pc, of verwisselbare schijf herstellen met behulp van recovery software zoals bestanden herstellen. Deze tool is zeker kleiner, maar nog steeds erin slaagt om de bestanden die u wilt herstellen vinden.
bestanden herstellen

Belangrijkste kenmerken:

  • Bestand herstel: misschien moeten we bestanden verwijderd als gevolg van een verkeerde behandeling, een formatteren, virusaanval of gewoon een slordige fout. Maar er is niets te vrezen, omdat de bestanden eenvoudig kunnen worden hersteld met Recover Files. Zelfs als het bestand in kwestie permanent in de prullenbak is verwijderd, in een DOS-venster of in Windows Verkenner met de SHIFT-toets geactiveerd is, kan de gebruiker nog steeds terug te vorderen.
  • Snelle werking: ja, dit recovery tool is klein, maar werkt nog steeds snel. Zoeken naar bestanden is zeer snel gedaan, die sterk vergemakkelijkt de taak van de gebruiker. Het is krachtig, omdat deze bestanden bevat die niet langer de sporen zijn gevonden kan herstellen. Zo kunnen we zeggen dat deze software is nuttig.
  • Gemakkelijk te gebruiken: je moet toegeven dat volledig gewist uit het computerbestand herstel is een nogal vervelende taak dat een aantal technische expertise op het gebied vereist. Echter, met behulp van de juiste tools, en zowel gemakkelijk te leren, deze operatie zal een briesje. In deze zin, bestanden herstellen is een makkelijk te gebruiken software. Daarom kunnen we overgaan tot bestanden die zowel amateur of professional zijn terug te vorderen.

meer:

  • De software is krachtig.
  • Het is zeer licht.

nadelen:

  • Dit is een proefversie met beperkte functionaliteit. Dus moet je een licentie kopen voor het herstel van bestanden die groter zijn dan 25 KB.

Zie ook

Alternatieve spelling:Recover Files, RecoverMyFiles, recover_files_setup-3.28.exe, recover_files_setup.exe Download dit artikel (PDF