Direct Docx naar Doc

uw waardering

Direct Docx naar Doc

|recensieUitgever:Epingsoft versie:1.1 Build 100.628 Direct Docx naar Doc downloaden downloaden Shareware (334,38 KB) Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Engels De bestanden van Microsoft Office 2007 kunnen niet worden geopend met eerdere versies. Zonder te hoeven downloaden en installeren van Office 2007, deze bestanden "docx" kan worden omgezet in een mum van tijd met Direct Docx naar Doc.

Direct Docx naar Doc

hoofdkenmerken

  • Omzetting van de partij: Direct Docx naar Doc, Eenmaal gedownload en geïnstalleerd op uw systeem, zal onmiddellijk uitvoering voor conversie taken. De conversie kan worden gedaan door middel van loting en met een veel hogere snelheid in vergelijking met andere toepassingen van zijn soort.
  • Conversie kwaliteit: met betrekking tot de kwaliteit van de conversie, Direct Docx naar Doc biedt de eerste en de kwaliteit typisch voor het document X. En dat de kwaliteit blijft hetzelfde, of een Windows-tekstbestand, Excel, beeld, index of andere formaten.
  • Intuïtieve interface: de interface is eenvoudig. Sterker nog, het geeft slechts drie tabbladen te openen, converteren en Open Result Folder. Dus, om de docx-bestand te openen, klikt u op "Open" en blader door uw computer. De duur en de voortgang van de omzetting wordt getoond onderaan de interface. Bovendien, de bestandsnaam, de grootte, het origineel en het einde van de omzetting en de omzetting status wordt direct weergegeven op dezelfde interface.

meer

  • Het is een snelle conversie tool.

minder

  • Niets bijzonders te melden.

Zie ook

Alternatieve spelling:docx2doc1.1 Build 100.628 .zip Download dit artikel (PDF