Data-uitwisseling – Multiplexing

USESENITBR november 2017

multiplexing Inleiding

Multiplexen genoemd, het vermogen om te zenden op een fysiek medium (genaamd ADSL kanaal)Gegevens uit verschillende paren (zenders en ontvangers); het heet lagere snelheid kanalen.

multiplexing

ze noemen multiplexer multiplexing apparatuur voor het combineren van de signalen van de zenders de doorvoer van de ADSL kanaal.Het heet demultiplexer multiplexing apparatuur waarop de ontvangers zijn verbonden met de ADSL kanaal.

De frequentie multiplexen

De frequentie multiplexen, ook wel MRF (Frequency Division Multiplexing of Engels FDM, Frequency Division Multiplexing)maakt het mogelijk om de beschikbare frequentieband delen op de high-speed lanein een aantal kleinere breedte kanalen continu circuleren van de ADSL signalen van verschillende kanalen lagere snelheid.

Deze methode wordt vooral toegepast op telefoonlijnen en fysieke verbindingen in getwiste paren om de doorvoer te verhogen.

Time division multiplexing

Time division multiplexing, ook wel MRT (Division multiplexing in de tijd of Engels CT, Time Division Multiplexing)kan het bemonsteren van de verschillende kanalen lage snelheid en zendt successievelijkop de hoge snelheid kanaal door het toewijzen van de bandbreedte, zelfs als ze geen gegevens op te verzenden.

statistische multiplexing

Statistisch multiplexen neemt de kenmerken van de time-division multiplexing, in tegenstelling totbehalve dat uitzendt op hoge snelheid kanaal alleen langzame kanalen met data. De naam van dit typeMultiplexing is omdat multiplexers zijn gebaseerd op statistieken over de snelheid van elke low-speed lijn.
Zo hoeft de HSL niet zenden witte was, de prestaties beter dan time division multiplexing.

Zie ook


Download dit artikel (PDF)
Download dit artikel (PDF