Analist (ontwikkelaar)

USESENITBR november 2017

ontwikkelaar


het vaartuig ontwikkelaar (Ook genoemd Analist-programmeur) Is het ontwerpen en ontwikkelen van een computer applicatie, dat wil zeggen, het transcriberen van een behoefte aan een schriftelijke IT-oplossing in een computer taal. Historisch, werd de computer ontwikkeling geleverd door een project manager, die verantwoordelijk is voor de expressie van de behoeften, een analist die verantwoordelijk is voor het modelleren en een programmeur die verantwoordelijk is voor het coderen. de functieanalyst is de programmeur, wat ontwerp tot productie. Dit is inderdaad een ontwerp bedrijf bestaat in functioneel vertalen de behoefte aan een client en computermodellen te bieden. Zowel analist en programmeur functies zijn in toenemende mate in de war, vandaar de naam Analist-programmeur, synoniem ontwikkelaar.

De missie van de ontwikkelaar is net zo goed om de bestaande applicaties te veranderen aan het model nieuw.

vaardigheden


De applicatie programmeur analist baan specifieke technische computervaardigheden ontwikkeling, met name in object programmeren en software engineering. Kennis van UML-modellering is meestal niet nodig.

De ontwikkelaar moet ook onder de knie een programmeertaal, of zelfs meerdere, zoals Java (en J2EE), C ++ of .NET Framework.

Ten slotte is de kennis van het Engels is essentieel, aangezien de ontwikkelaar is verplicht om informatie over specifieke onderwerpen te verkrijgen en kan worden aangesloten met buitenlandse correspondenten.

studies


De ontwikkelaar station is beschikbaar voor houders van diploma's 2-5. Computer Sciences of de Miage (Master of Computer methoden toegepast op business management) zijn belangrijke manier voor dit type van positie.

betalen


Het salaris van een Analyst Programmer kan variëren tussen de € 25k en € 38k per jaar.

Zie ook


Download dit artikel (PDF)
Download dit artikel (PDF