Visale: Het nieuwe garantie-onbetaalde huur

november 2017

De huur Visale beveiligingsapparaat vervangt de garantie van de huur risico's (GRL) die sinds 1 januari 2016. Hoe te profiteren van deze nieuwe garantie tegen onbetaalde huur per Action Housing (bijvoorbeeld 1% huisvesting) gefinancierd.
Visale: Het nieuwe garantie-onbetaalde huur

De implementatie van Visale apparaat tegen risico's vervalt de universele huurprijzen garantieregeling (GUL) in Alur wet op 1 januari 2016 in werking treden.

definitie

Visale is een gratis band toestel dat alle desloyers onbetaald door een huurder zorgt, nutsbedrijven inbegrepen, voor de eerste drie jaar van de huurovereenkomst binnen de grenzen van het vertrek van de huurder.

In het geval van mislukking, Actie Volkshuisvesting betaalt de eigenaar, huurder, dan naar het bureau te vergoeden.

Alleen gegarandeerde huur en kosten met uitzondering van schade.

betrokken huurders

Kunnen profiteren van het nieuwe apparaat Visale:

  • werknemers ouder dan 30 jaar in de CSD of onzekere arbeidscontracten (tijdelijk, leertijd, het proces CDI) die hun woonst te huren binnen 6 maanden na de toetreding tot de vennootschap;
  • alle jongeren onder 31, ongeacht hun status (actief, werklozen, studenten, enz.), behalve voor niet-beursstudenten die aan de belastingbetaler van de ouders;
  • iedereen het huren van een woning door middel van een licentie verhuurbedrijf bemiddeling (dat wil zeggen wanneer een vereniging is de borg).

Alleen zijn in aanmerking komende werknemers van de private sector, met uitzondering van de landbouw.

de lease

Om te profiteren van het nieuwe apparaat te gebruiken, kan de verhuurder niet gegarandeerd worden tegen het risico van onbetaalde huur door andere apparaten (borg van een natuurlijk persoon, niet-betaalde huur verzekeringen, etc.). Het kan echter nog steeds vragen om een ​​borg aan de huurder.

De huurovereenkomst moet voldoen aan de wet van 6 juli 1989.

Het kan niet worden ondertekend door dezelfde gezinsleden.

huisvesting

De behuizing moet de hoofdverblijfplaats van de huurder te zijn en te behoren tot het privé-park, is de eigenaar van een bedrijf of een individu.

De behuizing of gemengde bedrijven organisaties zijn uitgesloten.

Accommodatie kan gemeubileerd of kaal worden gehuurd.

Huur en huurder inkomen

De voorwaarden zijn afhankelijk van de situatie van de begunstigde.

In het algemeen, huur, elektriciteit inbegrepen, mag niet meer dan 50% van alle van de huurder gezinsinkomen. Het percentage kan tussen 30% en 50% als de huurder is een jonge werknemer onder de 31 jaar genieten van een bevestigde CDI (na proefperiode).

Voor studenten onder de 31 jaar, mag de huurprijs niet hoger zijn dan 425 euro. Indien de limiet overschrijdt, moet kostenratio de huurder hoogste 50% bedragen.

stappen

Eigenaren en huurders moet online alle nodige formaliteiten ter plaatse Visale.fr voltooien. Deze stappen moeten vóór de ondertekening van de huurovereenkomst worden voltooid.

toepassing

Dit is een huurder om een ​​persoonlijke ruimte om een ​​aanvraag van de site te maken. En vóór de ondertekening van de huurovereenkomst.

Visa

Als de huurder voldoet aan de voorwaarden, een "visum" het wordt online geleverd door Action Housing. De huurder moet dan downloaden, afdrukken, en dan terug naar de verhuurder.

storting

Zodra het visum heeft verleend, moet de verhuurder op zijn beurt verbinding met de site om persoonlijke ruimte te creëren. Dit is van de site kan hij zijn verzoek om vrijlating op borgtocht te pakken.

Zie ook

  • Op Leparticulier.fr Is de onbetaalde huur verzekering echt nuttig?

Foto credits: 123RF - Kurhan

Zie ook


Download dit artikel (PDF)
Download dit artikel (PDF