Laruchequiditoui.fr: het koppelen van lokale producenten en consumenten

Laruchequiditoui.fr: het koppelen van lokale producenten en consumenten

Goed eten, het eten van rechts: dit hoeft niet noodzakelijk een verslaafde organisch, gezond eten is een leidmotief van veel consumenten vandaag. Wat is op ons bord voor ons en ons zorgen baart, meer en meer. En veel sites zijn nu naar voren brengen het voordeel van de lokale productie en short sales cycles, zoals legoutestdanslepre.fr we het al gehad. De dag dat de site viert het concept van de directe handel tussen consument en producent: laruchequiditoui.fr brengt leiders en consumenten op zoek naar eerlijkere handel. Welkom bij de bijenkorf!

Het principe van laruchequiditoui.fr is eenvoudig: samen te brengen kleine producenten en consumenten via een individu. Deze bijzondere wordt een "bijenkorf" hoofd van commodities relais, geleverd door telers en herstelde thuis door de consument. Een korf kan een huis of bedrijf, een bedrijf, een school, een restaurant, enz. Zijn De oprichter van de site, Guilhem Chéron, over koken en grand-zoon van een boer gepassioneerd, legt uit dat "door de aankoop van meerdere, tussentijdse wordt verminderd, zodat de kosten, maar ook de uitstoot van broeikasgassen." De site belicht de verantwoordelijke groep inkoop, het verminderen van de levering routes en tussenpersonen (vervoerders, groothandels, supermarkten) en vooral door de handel in kleine lokale producenten, in een geest van het delen en gezelligheid.

In de praktijk moet elk nest maximum van veertig tot vijftig families te verzamelen. Zodra het minimum orderbedrag is bereikt, kan de korf contact opnemen met de lokale producent die hem een ​​aanbod zal aanbieden. Zodra de producten in de korf geleverd, elke "bee" zal dan in staat zijn om zijn "honing" te plukken.

Fruit, groenten, kazen, vleeswaren, honing: om deze te genieten, kunt u deelnemen aan een bijenkorf of word zelf een bijenkorf.

blog laruchequiditoui
Volg laruchequiditoui op Facebook en Twitter.
Discover laruchequiditoui.fr

Photo credit: fotolia.com